Advies

’t Klusatelier adviseert en ondersteunt bij al uw wensen en ideeën om de meest wóónzinnige dromen uit te laten komen op het gebied van:

  • Bouw- of verbouwingsplannen
  • Gebruik van materialen
  • Keuze voor uitvoerende partijen (aannemer, installatieberijf, etc.)
  • Opstellen van (haalbare) planning
  • Betaalbare en goede oplossingen

Als u bouw- of verbouwplannen heeft, zijn er vaak meer vragen dan oplossingen. Wie is een goede aannemer? Waar vind ik een goede architect? Voldoet mijn budget aan mijn woonwensen? Is de kwaliteit gegarandeerd? Wie organiseert en coördineert dat allemaal?

Een diversiteit van vragen waar ’t Klusatelier een totaaloplossing voor biedt. Persoonlijk, op maat, vakkundig én gespecificeerd.

Huis kopen

U wilt een huis kopen? Dan zijn er andere vragen zoals bijvoorbeeld; is de vraagprijs reëel? Kan ik dit betalen? Wat moet ik investeren qua verbouwingskosten om het huis naar wens te krijgen? Ook dan biedt ’t Klusatelier een maatwerkoplossing.

Samenwerking

’t Klusatelier werkt nauw samen met professionele, ervaren en deskundige partners. Dat betekent dat u altijd gegarandeerd bent van zekerheid, betrouwbaarheid en topkwaliteit. ’t Klusatelier werkt vooral op de particuliere markt, maar is ook actief op de zakelijke markt.