’t Klusatelier

‘t Klusatelier neemt al de zorgen van uw bouwproject uit handen. Van advies tot concept, van ontwerp tot tekening, van planning tot vergunning, van coördinatie tot begeleiding en van realisatie tot oplevering. ’t Klusatelier ontzorgt en biedt dé oplossing voor al uw (ver)bouwvragen en -zorgen. Of het nu om een verbouwing of een renovatie gaat, ’t Klusatelier levert uniek maatwerk. Uw wensen en ideeën worden niet alleen perfect uitgevoerd, maar ook binnen de gemaakte prijsafspraak. Kortom, met ’t Klusatelier komen uw ‘woonzinnige’ dromen uit!

Mijn naam is Dirk van Egeraat en ik ben ’t Klusatelier. Passie, creativiteit en organisatietalent vormen de basis van mijn bedrijf. Maar dat is niet alles. Voordat ik begon met ’t Klusatelier heb ik 10 jaar als sales- en managementprofessional in de internationale medische industrie gewerkt. Deze commerciële achtergrond, mijn motivatie om iets geheel nieuws te gaan doen en de basiswaarden van mijn bedrijf vormen een bijzondere en unieke combinatie.

Gevoel voor dromen en verstand van zaken

Ik zorg dat de droom van de klant uitkomt en dat het past binnen het afgesproken budget. Kostenbewust en kostenefficiënt noem ik dat. Daarnaast werk ik nauw samen met absolute professionals en volg ik continu de meest recente ontwikkelingen op het gebied van wonen en wooninrichtingen. Zo garandeer ik mijn klanten altijd het best passende advies en het gedroomde resultaat.